11 år gammelt design til ny tysk buebro er stadig det foretrukne valg

Arkitektur med merværdi. Dronefilm med overflyvning af blandt andet Cykelslangen.

Værdiskabende arkitektur - ny dronefilm

Danske Arkitektvirkomheder står bag ny dronefilm , som “viser et udpluk af nogle af de bedste eksempler på arkitektur, der skaber merværdi - både socialt, økonomisk og miljømæssigt”.

Filmet af AstridKBH

Videoen knytter sig til publikationen "Arkitektur med merværdi", der ligeledes er udgivet af Danske Arkitektvirksomheder. Publikationen viser bygninger, byrum og anlæg, som alle er tegnet af danske arkitektvirksomheder og som skaber værdi i form af bedre sundhed, trivsel og læring eller bedre miljø og økonomi. 

Eksemplerne er grupperet efter temaer og under hensyn til de både de sociale, miljømæssige og kulturelle dimensioner, som arkitekter arbejder med. Temaerne er sundhed, byliv, produktivitet og læring, klima, sammenhængskraft, ressourcer, økonomi og bygbarhed.
Mere information på Danske Arkitekvirksomheder.

Blandt eksemplerne er Cykelslangen af DISSING+WEITLING architecure.