11 år gammelt design til ny tysk buebro er stadig det foretrukne valg

Arkitektur med merværdi. Dronefilm med overflyvning af blandt andet Cykelslangen.

DISSING+WEITLING vinder konkurrence om volumenstudier for erhvervsgrund i Valby

dw-ncc-glk.jpg

DISSING+WEITLING har netop vundet en volumenstudiekonkurrence for NCC i forbindelse med deres erhvervelse af en attraktiv byggegrund i Valby, et af hovedstadens stærke vækstområder.

En af Nordens største entreprenørvirksomheder, NCC, har erhvervet en yderst attraktiv byggegrund i den sydlige del af Valby. For NCC rummer grunden et stort potentiale i forhold til deres overordnede ønske om at skabe innovativt, levende og bæredygtigt erhvervsbyggeri i hovedstadsområdet.

Grunden ligger på Gammel Køge Landevej - i et område tidligere mest forbundet med industrivirksomheder - men den rivende udvikling i området har åbnet op for nye typer erhverv. Placeringen er ideel i forhold til motorvejsnettet og offentlige transportmuligheder, som i de kommende år bliver yderligere forstærket med udvidelsen af metroen og den kommende Ringstedbane. 

NCC inviterede to tegnestuer til at lave indledende volumenstudier for grunden, og valgte DISSING+WEITLING til at fortsætte den videre skitsering. Skitsering og projektering af fleksibelt erhvervsbyggeri, identitetsskabende firmadomiciler og moderne workspaces er en af vores spidskompetencer, og vi ser frem til at fortsætte samarbejdet med NCC på Gammel Køge Landevej.

På nuværende tidspunkt har NCC indledt en dialog med Københavns Kommune om mulighederne for grunden og udarbejdelse af ny lokalplan.