11 år gammelt design til ny tysk buebro er stadig det foretrukne valg

Arkitektur med merværdi. Dronefilm med overflyvning af blandt andet Cykelslangen.

DISSING+WEITLING prækvalificeret til rammeaftaler med Københavns Universitet

KU frue plads.jpg

DISSING+WEITLING er prækvalificeret til at afgive tilbud på rammeaftaler om teknisk rådgivning på alle universitetets bygninger. 

Sammen med vores underrådgivere RH Arkitekter og Kristine Jensen er vi udvalgt til at afgive tilbud på alle tre delaftaler for arkitektrådgivning vedrørende vedligeholdelses-, renoverings- og restaureringsopgaver på Københavns Universitets faciliteter. I alt rummer universitetets tre campusområder et etageareal på omkring en million kvadratmeter fordelt på henholdsvis SCIENCE, SUND og SØNDRE CITY.

Renovering og transformering af eksisterende bygningsmasse hører blandt DISSING+WEITLINGs spidskompetencer. Igennem årene har vi tegnet renoveringer og ombygninger som fast tilknyttet arkitektrådgiver for flere af landets stolte institutioner og virksomheder, blandt andet Novo Nordisk, Carlsberg, Folketinget, Ny Carlsberg Glyptotek, Danmarks Nationalbank og Københavns Universitet. 

Blandt andet har vi varetaget den nuværende rammeaftale vedrørende teknisk rådgivning for universitetets bygninger i Indre By i de sidste fire år. I den forbindelse har vi løst en lang række spændende opgaver på flere af universitetets velkendte fredede og bevaringsværdige bygninger, fx Hovedbygningen og Universitetsbiblioteket ved Frue Plads, Kommunehospitalet, Geologisk Museum og Botanisk Have.

Læs mere om vores nuværende rammeaftale