11 år gammelt design til ny tysk buebro er stadig det foretrukne valg

Arkitektur med merværdi. Dronefilm med overflyvning af blandt andet Cykelslangen.

DISSING+WEITLING prækvalificeret til at tegne Udlændingestyrelsen

Som arkitektrådgiver for entreprenørerne Kemp & Lauritzen og BAM skal vi sammen med Sweco tegne stregerne til Udlændingestyrelsens nye 9.500 m2 store administrationsbygning i Næstved. Konkurrencen løber hen over efteråret.

Som arkitektrådgiver i et konsortium med teknikentreprenøren Kemp & Lauritzen A/S i samarbejde med hollandske BAM’s datterselskab BAM Danmark A/S og ingeniørrådgiverne fra Sweco kæmper vi med om et spændende OPP-projekt om at skabe nye lokaler til Udlændingestyrelsen. 

Vores hold er blandt de tre, som Bygningsstyrelsen har udvalgt til at afgive tilbud på det cirka 9.500 m2 store byggeri og den efterfølgende drift og vedligehold i en 20-årig periode. Den nye bygning skal danne arbejdsplads for 350-400 medarbejdere og kommer til at ligge på den såkaldte Posthusgrund mellem Næstved Station og Campus Næstved. 

DISSING+WEITLING har i gennem fire årtier opbygget en ekspertise inden for administrationsbyggeri, domiciler og workspaces. Vores referencer tæller kontorbyggerier for flere af Danmarks mest markante virksomheder, fx Novo Nordisk, MT Højgaard, Danske Bank,  DFDS, Danske Trælast, Storebæltsforbindelsen, ISS, COWI, Rambøll, DR og ECCO, og vi har netop afleveret et nyt domicil til Orbicon.