11 år gammelt design til ny tysk buebro er stadig det foretrukne valg

Arkitektur med merværdi. Dronefilm med overflyvning af blandt andet Cykelslangen.

Cykelslangen og Bryggebroen nævnt i Politikens guide til en oplevelsesrig weekend ved Københavns vandside

Foto: Rasmus Hjortshøj - COAST Studios

Foto: Rasmus Hjortshøj - COAST Studios

Politiken guider til en spændende weekend i København, hvor turen blandt andet går over Cykelslangen og Bryggebroen.

" (...) PÅ CYKEL OVER BYENS VARTEGN

Byplanlægning og infrastruktur kan skabe og forvandle byrum og indimellem ændre folks liv. Arkitekterne Dissing+Weitling har med Bryggebroen og Cykelslangen skabt nye vartegn og gjort livet lettere for mange københavnere; Islands Brygge er flyttet tættere på Vesterbro. Begynd dagen med en tur over Cykelslangen fra 2014. Med start ved Fisketorvet snor den 230 meter lange bro sig ind og ud mellem de omgivende bygninger i første sals højde. Ved Allers hovedsæde afløses den af den 190 meter lange Bryggebroen, som blev etableret i 2006 som den første bro over havnen i mere end 50 år. Den strækker sig fra Havneholmen til foden af Frøsiloen, et af Bryggens fineste eksempler på genanvendelse af gammelt industribyggeri. I stil med Pont de l’Archevêché og Pont des Arts i Paris har den karakter af kærlighedsbro – låse symboliserende evig kærlighed mellem par er låst fast i broens gelænder. (...) "

Læs artiklen her: "En weekend i: Oplev Københavns vandside"
Læs mere om projektet: Cykelslangen