11 år gammelt design til ny tysk buebro er stadig det foretrukne valg

Arkitektur med merværdi. Dronefilm med overflyvning af blandt andet Cykelslangen.

DISSING+WEITLING flytter

Mere plads, mere lys og mere luft. Pladsstøbt beton og blank mur. Egetræsgulve og soft-cell lofter. Intelligent lys. Rumstore krydsfinér møbel elementer.
DISSING+WEITLING er vokset fra rammerne på Christianshavn og har indrettet nye lokaler i en tidligere industribygning på Islands Brygge. Vi flytter i weekenden fredag den 29. april til mandag den 2. maj 2016. Tirsdag  den 3. maj er vi klar på vores nye adresse:
DISSING+WEITLING architecture
Artillerivej 86, 3. tv.
2300 København S
 

DISSING+WEITLING is moving

More space, more light and more air. In-situ concrete and exposed brick. Oak floors and soft-cell ceilings. Intelligent light. Room sized plywood furniture elements. DISSING+WEITLING has outgrown their Christianshavn setting and has refurbished their new studio in a former industrial building on Islands Brygge. We are relocating the weekend Friday April 29th to Monday May 2nd 2016 and will be up and running  Tuesday May 3rd at our new address:
DISSING+WEITLING architecture
Artillerivej 86, 3. tv.
2300 København S