11 år gammelt design til ny tysk buebro er stadig det foretrukne valg

Arkitektur med merværdi. Dronefilm med overflyvning af blandt andet Cykelslangen.

DISSING+WEITLING wins competition for a new major link project in Guangdong, China

DISSING+WEITLING architecture har sammen med COWI A/S, vundet konkurrencen om at designe en ny stor forbindelse i Guangdong, Kina. Forbindelsen vil bestå af verdens bredeste sænketunnel og to markante hængebroer, samt to øer - forbindelsen vil hermed understøtte fortsat økonomisk udvikling i regionen.

DISSING+WEITLING architecture has in collaboration with COWI A/S, won the design competition for a new major link in Guangdong, China. The link will include the world’s widest immersed road tunnel, two signature suspension bridges as well as two artificial islands. The link will further the economic development in the region. 

see more