11 år gammelt design til ny tysk buebro er stadig det foretrukne valg

Arkitektur med merværdi. Dronefilm med overflyvning af blandt andet Cykelslangen.

DISSING+WEITLING søger praktikanter // DISSING+WEITLING looking for interns

DISSING+WEITLING søger praktikanter

Som praktikant hos DISSING+WEITLING i forårssemestret 2017 kommer du til at arbejde med bygnings- og brodesign alt efter dine interesser. Du bliver en del af en dynamisk tegnestue og kommer til at indgå i forskellige projektteams.

Du er både med til at konceptudvikle, skitsere og modellere i forbindelse med vores mange spændende konkurrencer og øvrige projekter. Vi arbejder i Rhino, 3ds Max, SketchUp, AutoCad, Revit og Adobe – og i fysiske modeller med 3D plotter og laserskærer.

DISSING+WEITLING består af omkring 40 engagerede arkitekter, der holder til i en åben tegnestue ved Islands Brygge. Vi har et højt arkitektfagligt ambitionsniveau og et hyggeligt arbejdsmiljø.

Send en kort ansøgning med dit CV og et par eksempler på dine bedste projekter til interns@dw.dk så hurtigt som muligt.

--

DISSING+WEITLING looking for interns

As an architectural intern at DISSING+WEITLING in the spring semester 2017, you will be engaged in designing buildings or bridges depending on your interests. You will be part of a dynamic architecture office and a member of different project teams.

You will work with concept development, sketching and model making in relation to our competitions and other projects. We work in Rhino, 3ds Max, SketchUp, AutoCad, Revit and Adobe – and in physical models using our 3D plotter and laser cutter.

DISSING+WEITLING is 40 skilful and talented architects working in a cool open office space near Islands Brygge. We have high architectural ambitions and a pleasant working environment. 

Send a short cover letter with your CV and a few examples of your best projects to interns@dw.dk as soon as possible.