11 år gammelt design til ny tysk buebro er stadig det foretrukne valg

Arkitektur med merværdi. Dronefilm med overflyvning af blandt andet Cykelslangen.

Cykelslangen hædret med Arkitektforeningens Store Arne-pris 2015

I fredags d. 30. januar kl 17.20 uddelte Arkitektforeningen prisen Store Arne til DISSING+WEITLING architecture for deres projekt Cykelslangen ved Nytårskuren i Arkitekternes Hus. 

"At modtage Store Arne Prisen, en  pris med netop det navn, fra vores fagfæller, det sætter vi særlig pris på. For et relativt beskedent værk, der til vores store overraskelse er gået verden rundt og er blevet et sindbillede på København, som den progressive og glade cykelby. I Arne Jacobsens tid gik arkitekturen fra funktionalisme til modernisme, der blev afsættet for DISSING+WEITLINGs forsættelse af hans tegnestue i 1971. Det er siden blevet til  pluralisme, så Arne Jacobsen er ikke den eneste ene for os, men en tidsløs ener af de sjældne, som har givet os meget med på vejen. Så vi nu til arkitekturens ismer kan tilføje cyklisme."

-  Steen Savery Trojaborg, Adm. Direktør, Partner & Arkitekt MAA

Rasmus-Hjortshoj---Cykelslangen-Extras-SMALL-6_2.jpg