11 år gammelt design til ny tysk buebro er stadig det foretrukne valg

Arkitektur med merværdi. Dronefilm med overflyvning af blandt andet Cykelslangen.

DISSING+WEITLING søger nye medarbejdere

DISSING+WEITLING søger arkitekter/bygningskonstruktører med projekteringserfaring til bygningsopgaver i Danmark. DISSING+WEITLING har i indeværende år vundet en række unikke opgaver som blandt andet konkurrencen om Fremtidens Almene Boliger, Køge Nord og nyt virksomhedshovedsæde. DISSING+WEITLING er kendt for blandt andet boligprojekter som Tuborg Syd, administrationsbygninger som AB6 og kulturbyggeri som Kunstsammlung Nordrhein-Westfalen, DE.

Du kommer til at indgå i et team af arkitekter og konstruktører. Din opgave bliver projektering i Revit/BIM med.

Den fulde jobannonce

2

DISSING+WEITLING søger arkitekter med særlig kompetence indenfor 3D, skitsering, visualisering og projektering til en række broopgaver i Danmark og udlandet. DISSING+WEITLING arbejder internationalt med en række af verdens bedste broingeniører. Vores portfolio spænder fra Storebæltsforbindelsen, DK, Stonecutters Bridge, Hong Kong til Cykelslangen i København.
Vi har indenfor de seneste år vundet en række store konkurrencer som Hisingsbron, SE, Skurubron, SE, Süderelbebrücke, DE og Mesaimeer, Q samt Køge Nord, DK. Opgaver der er i gang eller står for at skulle starte.

Du vil indgå i et team af arkitekter med konkurrence og projekteringsopgaver.

Den fulde jobannonce