11 år gammelt design til ny tysk buebro er stadig det foretrukne valg

Arkitektur med merværdi. Dronefilm med overflyvning af blandt andet Cykelslangen.

DISSING+WEITLING, COBE og COWI vinder konkurrence om Køge Nord Station

Tidligere på året indbød Køge Kommune, Banedanmark og DSB Ejendomme til en international projektkonkurrence om Køge Nord Station. Nu er konkurrencen afgjort, og vinderne er COBE, DISSING+WEITLING og COWI.

Køge Nord Station bliver et trafikalt center og hot-spot for hele hovedstadsområdet, midt i det unikke kryds, hvor højhastighedstog, lokaltog og motorvej mødes. Projektet indeholder en 225 meter lang gangbro, station, parker og rejsanlæg samt en visionsplan for området. Køge Nord Station forventes at stå færdig i 2018.

Pressemeddelse  - PDF
Press Release - PDF
Dommerbetænkningen / Assessment Panel Report - PDF