11 år gammelt design til ny tysk buebro er stadig det foretrukne valg

Arkitektur med merværdi. Dronefilm med overflyvning af blandt andet Cykelslangen.

Museet på Koldinghus - Særudstilling

I år er det 10 år siden fyrværkerikatastrofen i Seest ødelagde en hel bydel og chokerede danskerne. Katastrofen i Seest er  blevet en del af Koldings moderne, kollektive historie – og det markeres med en udstilling på Koldinghus, der fortæller i ord og billeder historien om et af det mest tragiske kapitler i Koldings nyere historie. 

I dag er en ny og spændende bydel langsomt ved at tage form på den ni hektar store fyrværkerigrund. De første boliger bliver 35 bæredygtige almene boliger - designet af DISSING+WEITLING. Projektet er resultatet af en åben arkitektkonkurrence om fremtidens bæredygtige almene boliger, som Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter udskrev sidste år. DISSING+WEITLINGs visualiseringer, tegninger og beskrivelser af FBAB-projektet indgår i udstillingen som del af fortællingen om fremtidens boligområde.